Efterisolering

Undersøg mulighederne for efterisolering

Er du flyttet ind i et hus i den tro, at det var godt isoleret? Måske mærker du, hvordan varmen nemt siver ud af huset, eller måske ønsker du, at indeklimaet var en smule bedre? Hvis det er tilfældet, lyder det som om, at dit hus eller din bygning kunne have gavn af en efterisolering.

Vendsyssel isolering står klar til at hjælpe dig med dine isoleringsbehov. En optimal isolering kan ende med at spare penge på din varmeregning og skabe et bedre indeklima i dit hus.

Opgrader huset med efterisolering

Det ligger allerede i ordet, at en efterisolering er noget, man gør, efter at huset er blevet bygget. Det kan derfor være, at man lægger et ekstra lag isolering på loftsisoleringen, eller der kan være uisolerede hulmure, hvor man blæser isoleringsmateriale ind.

Der er få stedet i et hus, hvor man ikke kan efterisolere, og det er således muligt at efterisoleret i hele husets klimaskærm – altså de konstruktioner, der beskytter boligen mod vind og vejr.

En efterisolering øger også værdien af bygningen i salgsøjemed, så det kan også være en god investering, hvis du går med tanker om salg.

Ældre huse kan have størst gavn

Det er oftest ældre huse, som kan have størst gavn af efterisolering. Hvis du vælger at få efterisoleret dit hus, vil du hurtigt kunne mærke forskellen. Rummene bliver nemmere at varme op, vægge, der før var kolde, er nu varmere, og det trækker ikke om dine fødder. Dit indeklima forbedres simpelthen.
Du vil også kunne mærke effekten af den ekstra isolering på din varmeregning, og det i sig selv vil helt sikkert have en positiv effekt på din hverdag.

Vendsyssel isolering står klar til at give din bolig et isoleringstjek og rådgive dig, hvis der er god grund til at overveje at få isoleret ekstra.

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon 98 98 10 03  eller send en e-mail til info@veniso.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud

Udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.