Hulmursisolering i Århus

Enhver bygning skal isoleres. Kun på den måde kan du holde kulden ude og varmen inde. Den rette isolering giver dig også mulighed for at optimere energiforbruget. Det er både godt for din varmeregning og klimaet. Og som ekstra bonus skaber den rette isolering også et godt og sundt indeklima uden træk og fugt.

Når du gerne vil isolere din bygning, skal du først vælge den rette form for isolering. Blandt andet kan du vælge hulmursisolering i Århus.

Hvad er hulmursisolering?

Hulmursisolering er en metode til at isolere vægge ved at udfylde hulrummet mellem indre og ydre murværk. Når du vælger denne form for isolering, får du blandt andet følgende fordele:

  • Forbedring af den termiske effektivitet
  • Reducering af varmetabet
  • Minimering af træk
  • Minimering af fugtproblemer
 

En hulmursisolering foregår ved, at hulrummet mellem det ydre og indre murværk bliver isoleret.
Isolering kan ske med forskellige slags materialer. Hos Vendsyssel isolering anvender vi blandt andet ROCKWOOL hulmursfyld. Det består af fugt- og vandafvisende stenuldsgranulat, som er både brandhæmmende, holdbart og genanvendeligt.

Ved at udfylde hulrummet med isoleringsmaterialet får du en bedre varmeisolering og energieffektivitet. Derudover kan hulmursisolering i Århus, såvel som andre byer, forbedre indeklimaet ved at minimere træk og fugtproblemer.
Metoden er meget alsidig, og derfor kan du benytte dig af den, uanset om du ejer en nyere eller ældre bygning.

Lad Vendsyssel Isolering står for din hulmursisolering i Århus

Hvis du gerne vil have foretaget en hulmursisolering, bør du vælge Vendsyssel isolering til at udføre opgaven. Vi har mange års erfaring med isoleringsopgaver, og derfor ved vi også, hvordan vi skal udføre netop din hulmursisolering i Århus.

Når du vælger os til at udføre opgaven for dig, får du en isoleringsattest. Isoleringsattesten giver dig 5 års garanti fra Garantifonden, så du er sikret, at der ikke er hverken fejl eller mangler.

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon 98 98 10 03  eller send en e-mail til info@veniso.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.