Papirsisolering i Nordjylland

Gør dit hus bæredygtigt med papirisolering i Nordjylland

Står du overfor en renovering af dit hus, eller er du bare på den evige jagt efter at finde områder, hvor du kan optimere dit hus både energimæssigt og miljømæssigt? Så kan papirisolering være en både smart og effektiv løsning.

Vendsyssel isolering har stor erfaring med papirisolering i Nordjylland og står klar til at rådgive dig om, hvordan du kan optimere dit hjem. Læs med her for at blive klogere på fordelene ved papirisolering.

En bæredygtig isoleringsmetode

Papirisolering er en miljøvenlig og effektiv metode til at isolere dit hjem og forbedre både energieffektivitet og komfort. Papirisolering er lavet af genbrugspapir, hvilket gør, at det er en mere bæredygtig løsning end det klassisk mineraluld, som du måske kender som Rockwool.

Genbrugspapiret til papirisolering i Nordjylland består af gamle aviser, papkasser og andet papirmateriale. Ved at gøre brug af papirisolering reducerer du altså affald og andre affaldsprodukter og skåner miljøet.
De genbrugte papirfibre behandles med brandhæmmende materiale for at gøre det sikkert som isoleringsmateriale til huse.

Papirisoleringens gode egenskaber

Papirisolering i Nordjylland har gode termiske egenskaber, som hjælper med at formindske varmetab og er med til at opretholde en behagelig indendørstemperatur. Papirisolering kan installeres i vægge, lofter og gulve, og det mindskede varmetab betyder også en lavere varmeregning.
Udover de isolerende egenskab har papirisolering også en lyddæmpende effekt. Den tætte struktur af papirfibrene absorberer og dæmper nemlig lydbølger, hvilket reducerer støjoverførsel mellem rum og fra de omgivende miljøer.

Papirisolering i Nordjylland bliver normalt sprøjtet ind i hulrum mellem vægge eller blæst ud oppe på loftet. Det er en god isoleringsløsning, som sikrer en tæt og jævn fordeling af papirisoleringen.
Vendsyssel isolering har stor erfaring med papirisolering i Nordjylland, og på lang sigt kan det vise sig at være den helt rigtige investering for dig og dit hjem. 

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon 98 98 10 03  eller send en e-mail til info@veniso.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.